Мъж е нападнал жена в София. Това се е случило в

...
Мъж е нападнал жена в София. Това се е случило в
Коментари Харесай

Мъж нападна жена в автобус! Заплаши, че ще я нареже СНИМКА

Мъж е нападнал жена в София. Това се е случило в рейс 204, пътуващ от спирката на " Орлов мост ", настояват от обществения център " Фабрика Автономия ". Те показват, че нападението е станало през вчерашния ден.

От обществения център написаха на страницата си във Фейсбук, че мъжът е направил няколко опита да удари дамата в лицето.

Мъжът, за който се твърди, че е нападателен, правил обидни мнения за външния тип на дамата и казал, че щом " църкви, попове и евангелия не оказват помощ " - той щял " да вземе нещата в свои ръце " и да я нареже.

" Обидите и заканите не престават още по-късно, а след публикуването на видеото в Инстаграм, други дами също споделят за закани от него в региона към Орлов мост ", показват от  " Фабрика Автономия ".

Твърди се още, че в рейса са пътували много хора, само че не е известно дали те са реагирали на агресивното държание на мъжа.

Кети Кръстева написа в мненията под обявата, че предходната година е била нападната от въпросния мъж.

" Миналата година ни атакува - мен и една другарка на спирката на 120, против касите на Герена. Тъй като не потеглих да тичам, до момента в който ми крещеше, пристигна до мен и ме шибна с все мощ по рамото. След това се насочи към приятелката ми и я блъсна в тил, а тя се спъна, само че добре че не падна. Веднага се обадих на 112, само че полицията не реагира по никакъв метод. Човекът си продължи по пътя, качи се на рейс и огромна работа, че съм дала изложение или някой го е снимал! ", твърди Кети.

Друг консуматор на Фейсбук отбелязва, че познава мъжа, за който се твърди, че демонстрира експанзия. И показва, че мъжът страда от параноидна шизофрения.

" Този човек ми е съученик, в никакъв случай не е правил нищо неприятно, просто има параноидна шизофрения, за жалост! Друсат го с медикаменти в лудницата и го пускат, с цел да не е техен проблем ", написа Красимир С.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР